Gastronomi på

Reservatet

Gastronomi på Reservatet: Sæsonbetonede Menukreationer

Reservatet er en del af Lasse Skov Event Management, som i november 2023 overtog lokalerne. I september samme år overtog Lasse Skov Event Management også Skovriderkroens lokaler. Køkkenteamet hos Skovriderkroen og Reservatet skaber skræddersyede menuer baseret på sæsonens råvarer og gæsternes ønsker. De mestrer både klassisk og moderne køkken, med fokus på god smag og gastronomi i højsædet.

Køkkenteamet sammensætter retter med friske, lokale og primært økologiske ingredienser for den ultimative smagsoplevelse. Menuerne hylder lokale råvarer og bidrager til en grønnere fremtid. Hos Reservatet og Skovriderkroen handler det ikke blot om at levere mad – det handler om at levere en oplevelse.

Sæsonen afspejler sig i menuerne

Årstiden afspejler sig altid i vores menuer, hvor vi udnytter sæsonens friske råvarer til at skabe unikke og smagfulde retter. Hver menu er en hyldest til det aktuelle årstids udvalgte ingredienser, hvilket sikrer en varieret og altid aktuel gastronomisk oplevelse.

PLANLÆGNING AF MENUEN

Under kyndig vejledning sammensætter vi i fællesskab med dig den perfekte menu, der tilpasses dine ønsker og sæsonens råvarer. Vores team arbejder tæt sammen med dig for at skabe en skræddersyet menu, der fremhæver de bedste ingredienser og sikrer en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

ØKOLOGI OG ANSVARLIGHED

I Skovriderkroens køkken har vi stort fokus på ansvarlighed, zero waste og økologi. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og derfor samarbejder vi med nøje udvalgte leverandører, når vi sammensætter vores menuer og når vi laver maden.

På Skovriderkroen bruger vi råvarer, der afspejler gæsternes ønsker og sæsonen. Ydermere tager vi madspild alvorligt  og arbejder aktivt på at minimere det. Dette gør vi ved at vælge råvarer i sæson, tilpasse portionsstørrelser, og bruger CO2-venlige ingredienser.

FROKOSTORDNINGER OG MAD CATERING

Skovriderkroens køkken har også brandet GastroNu, som tilbyder frokostordninger til virksomheder på hverdage. Snart udvider de deres services med catering til både private og erhverv. Uanset om det er en firmafrokost eller en fest derhjemme, sørger vi for lækker mad leveret direkte til jer.

En del af noget større

Udover Reservatet og Skovriderkroen driver Lasse Skov Event Management også også bar- og cocktailvirksomheden FlytBar samt GastroNu. GastroNu er Skovriderkroens køkken, der leverer frokostordninger til virksomheder i hverdagene og snart også catering ud af huset.